Welkom bij stichting Dorpsbelangen De Drie Maren

Wees welkom! Voor een spannend potje voetbal kijken langs de lijn. Of bezoek onze eeuwenoude statige kerk, streng van buiten maar verrassend hemelsblauw van binnen. Kom spelen met je kleintjes in de speeltuin, ook geschikt voor kinderen met een beperking. Bezoek onze diverse ondernemers. Bekijk onze gezellige straten en ruime en rustige woonwijken. Maar vergis je niet, we houden ook van een feestje op zijn tijd.

Onze missie:

Wij, Stichting dorpsbelangen De drie Maren, hebben als doel het in de breedst mogelijke zin behartigen van de dorpsbelangen van alle inwoners van Holwierde en het behouden, bevorderen en verbeteren van de leefbaarheid in het werkgebied van onze stichting .


Dit werkgebied wordt gevormd door het land waar Groote Heekt, Bierummer Maar en Lege Heekt in elkaar overgaan en het nabije stroomgebied van deze maar

Wordt onze nieuwe dorpsgenoot. Alleen of met je hele gezin. Speur even rond, op zoek naar misschien wel jouw droomhuis dat te koop staat. Maar wees er snel bij, ze staan nooit lang leeg. Krijg je dorst van het rondje Holwierde, neem plaats op het terras van het café. Is het buiten te koud, binnen is het lekker warm, ook voor een hapje.

Kortom, Holwierde heeft veel te bieden, gelegen in een mooie landelijke omgeving, vlak aan de Eems, prima te bereiken per openbaar vervoer, en met vele voorzieningen in het dorp, en op een steenworp en dus fietsafstand afstand van de grotere plaatsen Delfzijl en Appingedam.

Bestuur

Het bestuur van Stichting Dorpsbelangen De Drie Maren bestaat uit 5 vrijwilligers. Eén keer in de maand vergaderen wij en waar nodig houden wij elkaar via e-mail of Whatsapp contact over lopende zaken. Voor contact met het bestuur verwijzen wij je graag naar het .

Susanne Wildeboer-Raatjes

Penningmeester

 
Mark Pereboom

Lid

Marion Smit-Wiltjer

Lid

 
Sees Toet

Secretaris

Sebastiaan Lenting

Socialmedia-websitebeheer

Lammert Folkersma

Lid